Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,894 $

Cristiano Ronaldo hivatalosan is beállította Pelé rekordját

Fontos győzelmet szerzett kedd este a Juventus, ugyanis 3-0-s vereséget mértek a Spezia csapatára, ezzel pedig továbbra is életben tartják bajnoki reményeiket a két milánói éllovassal, az Interrel és az AC Milannal szemben.

Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A meccs azonban nem csak arról szólt, hogy a torinóiak látótávolságban maradjanak a riválisokkal szemben, hanem a csapat portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo számára is fontos mérkőzésnek bizonyult a Spezia elleni összecsapás.

Ronaldo ugyanis megszerezte a húszadik gólját az idei Serie A szezonjában, karrierje során pedig a 767. találatát – ezzel pedig sikerült beállítania a történelem legtöbbet termelő góllövőjének, a brazil legendának, Pelének a rekordját. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Az alábbi, Serie A hivatalos YouTube-csatornája által közzétett hivatalos összefoglalóban pedig megtekinthetőek a mérkőzés legfontosabb pillanatai, többek között a történelmi gól, mellyel így a portugál ötszörös aranylabdás egyel közelebb került ahhoz, hogy örökös gólrekorder legyen.