Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Hatalmas lángok pusztítanak a Balatonnál

Fonyód és Balatonfenyves között közel húsz hektáron kapott lángra a nádas.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem hivatalos honlapja szerint a tűzhöz a keszthelyi, a siófoki és a marcali hivatásos, a balatonboglári önkormányzati, illetve a fonyódi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik több oldalról kezdték meg a lángoló nádas oltását.

Este fél nyolc tájékán az Önkormányzati Tűzoltóság Balatonboglár – Balatonlelle oldalán azt írták, hogy a tűzoltásban már a rendőrség és a polgárőrök is segítenek, mivel egyre nagyobb területen borult lángba a Balaton partja. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A Csodálatos Balaton Facebook-oldalon az M1 riportját is megosztották, amelyen tökéletesen látszik a pusztítás.

A helyiek arra gyanakodnak, hogy szándékos gyújtogatás állhat az eset mögött; a tűzoltók csupán az oltási folyamatok elvégzése után fogják megkezdeni a tűzzel kapcsolatos vizsgálatokat és a hivatalos nyomozást.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.

Ez az öt csapat biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában

Miután a Borussia Dortmund parádés győzelmet aratott szerdán, eldőlt, mely csapatok indulhatnak a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában.