Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Fontos kijelentést tett Jürgen Klopp a Liverpool keretéről

Jürgen Klopp, a Liverpool sikeredzője nem ért azzal egyet, hogy az idei csalódást keltő Premier League szezon miatt teljes mértékben át kellene formálni a keretet.

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetõedzõje csapatának a Manchester City ellen az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. február 7-i mérkõzésén Liverpoolban. A Manchester City 4-1-re gyõzött. MTI/EPA/Getty pool/Laurence Griffiths
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Habár a tavalyi év során különösebb kérdés nélkül megszerezte a bajnoki címet a Liverpool, a 2020-21-es szezon nem úgy sült el Jürgen Klopp gárdája számára, ahogyan azt remélték, már közel 20 pont a hátrányuk a listavezető Manchester Cityhez képest.

Fontos leszögezni azonban, hogy a Liverpool az egyik legpechesebb csapat az idei szezonban, elképesztő sérüléshullám érte őket, esetenként mindössze egy középhátvéddel rendelkeztek, sokszor Fabinho vagy Jordan Henderson húzódott vissza. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Már rögtön a szezon elején például Virgil van Dijk, a vörösök védője súlyos sérülést szedett össze az Everton elleni meccsen Jordan Pickford belépőjét követően, aminek következtében a szezon nagy részében nem tudott a csapat rendelkezésére állni.

Ami még problémát okozhat a Liverpool keretében, hogy 12 játékos már 28 év feletti, így fiatalításra is szorulhatnak a közeljövőben. Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere viszont nem gondolja úgy, hogy az idei szezon miatt át kellene alakítani a keretet:

„Milyen átalakítás? Tíz menjen, tíz jöjjön? Változtassuk meg a kezdő tizenegyet? Melyik kezdő tizenegyet?” – idézte a Goal.com a német menedzser nyilatkozatát.

„Nem gondolnám, hogy akkora nagy átalakításra szorulunk, hogy hat-hét olyan embert elküldjünk például, akinek továbbra is érvényes szerződés van, hogy új arcokat hozzunk be a helyükre. Ebben az évben ez a keret nem igazán tudott együtt játszani. Jobb lenne, ha előbb megnéznénk őket együtt”

„Ezen felül azonban természetesen lesznek némi finomítások a keretben. Úgy fogunk reagálni a helyzetre, hogy közben a jövőre is gondolunk. Nem vagyok benne biztos, hogy ez most nyáron sikerülni fog, de mindenképpen meg fogjuk próbálni” – zárta a német.

Jürgen Klopp végül kitért arra is, hogy nem motivációs problémák hátráltatják a Liverpoolt, pont ellenkezőleg, a vereségek csak még feltüzeltebbé teszik a csapatot. Hozzátette: nyilvánvalóan jobb meccseket nyerni, de különböző okok miatt ez most nem így megy, ezért harcosnak kell maradniuk ebben az időszakban.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.