Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Ezzel a két igazolással verhetetlenné válhat a Manchester City

A Manchester City csapna le a Borussia Dortmund két csodatehetség, Erling Haalandra és Giovanni Reynára, akikért hajlandó lenne 100 millió fontot is letenni az asztalra.

Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Haaland a Red Bull Salzburg Bajnokok Ligája szereplése óta áll egész Európa figyelmének középpontjában, túlzás nélkül mindenki a kegyeit keresi. 2020 januárjában a norvég futballista a Borussia Dortmundba igazolt, ahol folytatta az elképesztő gólszámok hozatalát.

Ha hinni lehet a 90Min értesüléseinek, akkor pedig a Pep Guardiola vezette Manchester City igen csak komolyan fontolóra vette, hogy leigazolja a norvég támadót, aki pont a városi riválist, a Manchester Unitedet utasította vissza még az előző télen. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A manchesteri kékek tervei szerint egy 100 millió fontos ajánlatot terveznek a német klub elé tolni Erling Haalandért és a még mindig csak 18 éves, szintén szupertehetségnek tekinthető amerikai középpályásért, Giovanni Reynáért. A 90Min szerint az ajánlatnak része lenne, hogy a City megvásárolná Reyna játékjogát, ám egy évre rögtön visszaadná kölcsönbe a dortmundiaknak.

A helyzet érdekessége, hogy mindkét játékos édesapja profi futballista volt korábban, és mindkettejüknek köze van Manchesterhez. Alf-Inge Haaland ugyanis korábban norvég válogatott volt, és a Manchester City játékosa volt 2000 és 2003 között.

Szomorú módon a 2001-es manchesteri derbi során az idősebbik Haaland pályafutásának jóformán vége szakadt, Roy Keane kegyetlen belépője után. Giovanni Reyna édesapja pedig az a Claudio Reyna volt, aki 2003 és 2007 között három és fél évet töltött a manchesteri kékeknél.

A sportportál értesülései szerint a Manchester City azonban Haaland esetében nem tervez „licitháborúba” belemenni, és a legesélyesebbnek tartják magukat, hogy megszerezzék a norvég játékos szignóját.

Ezért azonban a 90Min értesülései szerint az egyik riválisukkal, a Chelseavel kell megküzdeniük, akik a felemásra sikerült nyári nagybevásárlás ellenére – melynek során többek között Timo Werner, Kai Havertz és Hakim Ziyech játékjogát is megszerezték – is úgy gondolják, hogy reális esélyük van Haaland megszerzésére.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.