Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Kivégzése előtt szívrohamot kapott egy elítélt, mégis felakasztották a holttestét

Egy iráni nő szívinfarktust kapott, miközben akasztófa felé tartó sétája közben látta, amint kivégeznek előtte 16 másik elítéltet.

Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Zahra Iszmailit férje, Alireza Zamani meggyilkolása miatt ítélték halálra. A büntetés végrehajtására a Rajai Sahr Börtönben került sor, a kétgyermekes családanya azonban szörnyű tragédiát élt át kivégzése előtt.

Ügyvédje szerint miközben a kivégzőosztag akasztófa elé kísérte a halálra ítélt nőt, végig kellett néznie, ahogyan a hóhérok felakasztanak előtte 16 férfit. Az eset olyannyira megviselte, hogy szívrohamot kapott, és életét vesztette. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Ami ennél is sokkal hátborzongatóbb, hogy a nőt annak ellenére felakasztották, hogy percekkel korábban már elhunyt, így csupán mozdulatlan holttestét helyezték fel a bitófára – tudósított a The Sun magazin.

A nő elmondása szerint férje magas rangú iráni hírszerzési minisztériumban dolgozó tiszt volt, aki folyamatosan vegzálta és abuzálta őt, valamint gyermekeit, és akkor pattant el nála a húr, amikor már lányát is molesztálni kezdte.

Iránban többszöri alkalommal ítéltek halálra embereket pusztán azért, mert bebizonyosodott róluk, hogy homoszexuálisak, szexuális kapcsolatot létesítettek házasságon kívül, vagy éppen alkoholt fogyasztottak.

A nyilvános kivégzéseket egy darura felhúzott kötéllel bonyolítják le, az elkövetők így fájdalmas, fulladásos halálra számíthatnak. Nemcsak felnőtteket, hanem 12 éven aluli gyerekeket is felakaszthatnak – 2018-ban például összesen hat fiatalkorút végeztek ki, közülük két gyermekfeleséget, akik megölték agresszív férjeiket.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.