Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,018 $

Egy újabb nagyon fontos orosz szállítmány indult el Szentpétervárról Budapestre

Nincs megállás, bepakolták a következő fontos orosz vakcinaszállítmányt, ami már Budapest felé tart, és hamarosan megérkezik a fővárosba.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A rossz hírek mellett jó hírekről is hallani, miután pénteken Müller Cecília megerősítette, hogy az NNK jóváhagyta a beérkezett kínai vakcinaszállítmányt, amivel már a következő héten megkezdődhetnek az oltások.

Az Európai Unión belül Magyarország az egyetlen, ahol összesen már öt vakcina is rendelkezésre áll, így jelentős mértékben felgyorsulhatnak az oltási folyamatok. Ez különösen jó hír, mivel a harmadik hullám már elkezdődött, és sok az új áldozat. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Megosztja a magyar lakosságot a vakcinaútlevél ötlete

További jó hír, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter elárulta, hogy időközben bepakolták a következő orosz oltóanyag-szállítmányt és azzal elindultak Budapestre. Szentpétervárról indult a kamion, benne 100 000 darab Szputnyik V vakcinával.

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.