Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,007 $

Jimmy Snuka beperelte a WWE-t

Fejsérülések megfelelő mértékű kezelésének hiányával vádolják egykori birkózók a WWE-t.

...svg content...Budapest, 2018. május 14. Versenyzõk a legrangosabb pankrátor szövetség, a WWE gáláján a Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 14-én. MTI Fotó: Czagány Balázs
Sport
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

A legendás pankrátor, Jimmy Snuka is csatlakozott a WWE-t perlő több tucat birkózóhoz, akik azzal vádolják a vállalatot, hogy nem megfelelően jártak el a sportolók fejsérüléseivel kapcsolatban.

A Bleacher Report értesülései szerint a benyújtott kereset a WWE kérdéses módon járt el a birkózók agyrázkódással járó sérüléseivel kapcsolatban, és azt állítja, hogy a szórakoztató vállalat a saját pénzügyi érdekeit helyezte előtérbe a sportolók egészségével és biztonságával szemben, és nem biztosított a súlyosan sérült alperesek számára ellátást és kezelést. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A perhez csatlakozott Road Warrior Animal, „Mr. Wonderful” Paul Orndorff, Chavo Guerrero Jr., Bryan Clark, Ahmed Johnson, Kamala, Dave Hebner, Earl Hebner, King Kong Bundy, Ken Patera, Sabu, a Demolition csapat, The Berzerker, Shane Douglas, Muhammad Hassan, Henry Godwinn, Mark Jindrak, Marty Jannetty, Heidenreich, Mantaur, One Man Gang és Axl Rotten is.

A 73 éves Snuka jelenleg egy másik jogi harcot is vív, miután tavaly eljárást indítottak ellene gyilkosság vádjával, a gyanú szerint ő végzett 1983-ban egykori barátnőjével.

A demenciával küzdő Snukának júniusban kellett volna bíróság elé állnia, de erre végül nem került sor, mivel szakértők erre alkalmatlannak találták a szellemi leépülés miatt.

Márciusban több egykori birkózó keresetét is elutasíották a WWE-vel szemben, akkor is az agyrázkódások és fejsérülések ügyében szerettek volna pert indítani a sportolók.

Videón a Vinicius Junior hatalmas gólja a Real Madrid meccséről

Rendesen elsült V. Junior lába a Villarreal elleni spanyol bajnokin, amiből a forduló gólja is lehet, és egyúttal nagyon fontos is volt.