Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Potom 4 millió forintba kerül a 18 karátos arannyal bevont PS5

Caviar
not image

Kulcsár Péter

2021. október 8. - 14:13

Hiába számít még mindig hiánycikknek a japán techóriás újgenerációs konzolja, a luxuscikkeket gyártó Caviar vállalat már előállt az aranyozott változatával.

A gazdagok is kitűnhetnek a tömegből, ha éppen ki szeretnék próbálni a konzolos játékok nyújtotta kalandokat, köszönhetően a Caviarnak, akik elkészítették a PS5 Goldplate verzióját, ami 18 karátos aranyborítást kapott.

Soron kívül Továbbra sem kapják meg a támogatást a független benzinkutak, elkerülhetetlennek tűnik a sztrájk

A DualSense kontrollert szintén aranyberakásokkal díszítették, és kérésre bőrrel fedik be a joystickeket annak érdekében, hogy gaming közben még véletlenül se csússzon ki kezünkből a gamepad.

Limitált szériás AirPods Max fejhallgatókat is készítettek, amelyek valódi krokodilbőr fülpárnákat kaptak, és esetükben sem hiányozhat a 18 karátos aranybevonat, ami sokkal masszívabbá teszi a kütyüket. Csupán 9 darabot dobnak piacra belőlük, egyenként 68 ezer dolláros áron.

Természetesen az új iPhone 13 Pro és Pro Max okostelefonok sem maradhattak ki a sorból, az előbbi aranyból kovácsolt modellje 42 380 dollárt, míg az utóbbié 45 000 dollárt kóstál majd.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.