Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,06 Ft
Euró
392,46 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
63,531 $

2022 első negyedévében jelenhet meg az új iPhone

Az Apple 2022 első negyedévében tervezi kiadni a harmadik generációs iPhone SE-t. Ha ez az időkeret pontosnak bizonyul, akkor a készülék megjelenésére március végén számíthatunk.

Unsplash
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A korábbi pletykáknak megfelelően a tajvani TrendForce kutatócég szerint az új iPhone SE továbbra is egy középkategóriás okostelefon marad, amelyhez az 5G-támogatást is hozzáadják majd.

Ami a termékfejlesztést illeti, az Apple marad a tervnél, miszerint a harmadik generációs iPhone SE-t 2022 első negyedévében adják ki. A harmadik generációs iPhone SE várhatóan fontos eszköz lesz abban, hogy az Apple megalapozza jelenlétét a középkategóriás 5G-s okostelefonok piaci szegmensében. A gyártási volumene 2022-ben az előrejelzések szerint eléri a 25-30 millió darabot” – írták. Soron kívül Történelmi pillanat, Magyarországra érkezik Kína elnöke

Ming-Chi Kuo Apple-elemző korábban azt állította, hogy az új iPhone SE a jelenlegi modellhez hasonló kialakítású lesz, amely az iPhone 8-on alapul, 4,7 hüvelykes kijelzővel, Touch ID home gombbal és vastagabb keretekkel. Kuo szerint a készülék kulcsfontosságú frissítései közé tartozik majd az 5G támogatás és egy gyorsabb processzor, ami állítólag az A15-ös chip lesz.

Voltak olyan pletykák is, melyek szerint az Apple az iPhone SE nagyobb méretekkel rendelkező változatán is dolgozik, viszont ez a készülék várhatóan csak 2023-ban vagy később jelenik meg.

Az eredeti iPhone SE 2016 márciusában debütált, a gyártását és az értékesítését pedig 2018 szeptemberében állították le. A második generációs iPhone SE 2020 áprilisában jelent meg, és továbbra is árulják, a 64 GB tárhellyel ellátott modell 399 dolláros, míg a 128 GB tárhellyel felszerelt verzió 449 dolláros kezdőáron kapható.

A legendás pop szupersztár, Kylie Minogue is fellép idén a Sziget Fesztiválon

Eddig sem volt hiány komoly nevekből, ám most egy hatalmas bejelentéssel érkeztek a fesztivál szervezői.

Pályára lép a Manchester City, élőben adja a tv

A Manchester City angol bajnoki mérkőzés is élőben adja a televízió, amit érdemes lesz figyelemmel követni.