Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,72 Ft
Euró
393,43 Ft
Font
458,49 Ft
Bitcoin
64,337 $

2022-ben érkeznek az új MacBook Air laptopok, idén már nem lesz Apple-esemény

A Bloomberg szakújságírója és iparági szivárogtatója, Mark Gurman legutóbbi publikációjában arról írt, idén már nem fog tartani online show-t a cupertinói techóriás.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Habár tavaly novemberben megrendeztek egy Apple-eseményt, amelyen lehullott a lepel az M1 chipekkel ellátott, 13 hüvelykes MacBook Air és MacBook Pro laptopokról, az event idén elmaradhat, mivel a 14 és 16 colos MacBook Pro bemutatóját egy hónappal korábban bonyolították le.

Gurman abban bízik, hogy a MacBook Air teljes ráncfelvarráson eshet át, és a hagyományos, tavasszal esedékes konferencia során debütálhat – olvasható a MacRumors portál beszámolójában. Soron kívül Órákon belül nagy bejelentéseket tehet a kormány

Ha hihetünk az eddigi szivárogtatásoknak, akkor az újgenerációs Air készülékek ugyanazt a kijelzőt kaphatják meg, mint a nemrégiben bemutatott, csúcskategóriás Pro laptopok, valamint felkerülhet rájuk a notch is, amiben a 1080p felbontású webkamera foglalhat helyet.

Az Airek és a 24 hüvelykes iMac asztali számítógépek egyaránt a továbbfejlesztett M2 lapkakészlettel kerülhetnek piacra, és ha minden az előre tervezett ütemben zajlik, 2022 júniusáig a boltok polcain találhatjuk őket.

További információkra nem derült fény, ami azt jelenti, hogy az elemzők is inkább csendben vannak, ami nem meglepő, hiszen első körben a 14 és 16 colos MacBook Pro notebookok valós teljesítményére kíváncsiak – az éles bevetésükre már csak egy hetet kell várni.

Magyar Péter pártja három kerületben indulhat Budapesten

Több, egymástól független forrás értesülései alapján a Tisza Párt Újbudán, Rákospalotán és Budafok-Tétényben indít saját polgármester-jelöltet.