Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

12 éves autórablót fogtak Washingtonban

Fotó: Matt Popovich/Unsplash
not image

Kornis Vivien

2021. március 11. - 01:30

A washingtoni rendőrség szerint az őrizetbe vett 12 éves gyanúsított a társával együtt egy óra alatt négy alkalommal kíséreltek meg autórablást.

A rendőrség még mindig keresi a csütörtök esti négy incidens másik gyanúsítottját, aki a 12 éves bűntársával fegyverrel fenyegette az autók tulajdonosait. Az első két kísérletük sikertelenül zárult, az áldozatok nem adták át az autót a gyanúsítottaknak, ehelyett elhajtottak a helyszínről.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Harmadik kísérletük alkalmával azt követelték az áldozattól, hogy adja át nekik az autó kulcsait, de végül futva elhagyták a helyszínt. A negyedik áldozat, akit szintén fegyverrel fenyegettek, kiszállt az autóból, ezt követően a gyanúsítottak a gépjárművel elhajtottak, de nem sokkal később a hatóságok egyiküket elfogták – írja a Fox News

A rendőrség eljárást indított a 12 éves kiskorú ellen mind a négy incidenssel kapcsolatban. Washingtonban és környékén egyre gyakoribbak a fegyveres autórablások, ráadásul gyakran olyannyira fiatalok az elkövetők, hogy jogosítványuk sem lehet.