1 TB tárhellyel érkezhet a legdrágább iPhone 13 Pro

MacRumors
not image

Kulcsár Péter

2021. július 25. - 15:13

Az Apple állítólag nem spórol, és a következő generációs iPhone-ok Pro verziója esetében 1 TB-os tárhellyel ellátott modellt is piacra dobhatnak.

A 9to5mac hírportál értesülései szerint az 512 GB-os csúcsmobilt idén egy 1 TB-os verzió válthatja, amely természetesen a LiDAR-szkennert egyaránt megkaphatja.

Szakértők egyöntetű véleménye alapján az ázsiai üzemekben már nekiláttak a hatalmas tárhelyű iPhone 13 készülékek gyártásának, és nem csupán a Pro Max, hanem a Pro modellekből is választhatjuk majd a továbbfejlesztett iterációt.

Eladások tekintetében is nagy fába vágta fejszéjét a cupertinói techóriás, az iPhone 12-ok pozitív, rekordokat döntögető értékesítési statisztikái láttán ugyanis elhatározták, hogy 90-100 millióra növelik a gyártási kapacitást 80 millióról, ami az előző évi adatokhoz képest több mint 15 százalékos emelkedésnek minősül.

Sajnos a globális chiphiány még közbeszólhat, hiszen előfordulhat az a forgatókönyv is, mely szerint képtelenek lesznek kielégíteni az iPhone 13 mobiltelefonok iránti keresletet.

Kérdéses még tehát, miként alakul a szeptember végén bemutatásra kerülő, következő generációs iPhone-ok sorsa, azt viszont már most borítékolni lehet, hogy népszerűségéből egy cseppet sem fog veszíteni az almás cég.