Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Zséda combjai még mindig őrületbe kergetik az embert

A csodaszép énekesnő ezúttal is egy nagyon vonzó és csinos szettben jelent meg, amit magasan értékelt a közönsége.

...svg content...Fotó: Instagram/Zséda
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zséda egyike azon sztároknak, akiket valóban érdemes követni, mert igazán minőségi tartalmakat oszt meg, közben természetes marad, egy pillanatra sem érezni nála a mesterkeltséget, egyszerűen megvan az egyensúly.

Ezt nem mindenkinél érezhetjük, és noha énekesnőnek nincs több százezres követőtábora, így is rendkívül népszerű. Egyrészt egy másik generáció tagja, aki nem a közösségi média és az internet világában nőtt fel, másrészt ez a közel 54 ezer követő sem mondható kevésnek. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Legszebb magyar énekesnő” – írta az egyik hozzászóló Zséda új posztja alá. „Dögös, szexi nő.” – szólt egy másik komment, amivel szintén nehéz lenne vitatkozni, mert a sztár valóban szexi és nagyon-nagyon dögös.

Szabó Győző vallomása az Álarcos énekesről

Különleges és megfogalmazhatatlan energiák áradnak a személyiségből, talán emiatt is szeretik őt annyira, mindamellett, hogy Magyarország egyik legszebb és legvonzóbb nője, aki igazi etalon lehetne a nők számára.

Mintha csak egy elérhetetlen világsztár lenne, aki nagyon komoly hangi adottságokat kapott az égiektől, és azokat remekül kamatoztatja, de közben a közösségi médiában is elég otthonosan mozog, bárkivel felveszi a versenyt.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.