Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Szabó Győző vallomása az Álarcos énekesről

Többek között Dancsó Péter is lehetett már zsűritag az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsorába, míg Szabó Győző lemaradt erről a lehetőségről, amit a mai napig sajnál.

...svg content...Instagram/Szabó Győző
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az RTL Klub hatalmasat húzott az Álarcos énekessel, aminek már a harmadik évadát várhatjuk. Ez még odébb van, viszont az első két évad bőven adott annyi élményt, hogy azok kitartsanak a következő szériáig.

Szabó Győző a Blikk videós műsorában beszélt arról Csobot Adélnak, hogy mennyire jó lett volna, ha ott ülhet velük a zsűriben. Egészen a válogatás végéig jutott, de nem rá esett a választás, amit a mai napig nagyon sajnál. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A műsorban Dancsó Péter is feltűnt, aki leginkább a YouTube-on csinált nagy karriert, de belekóstolhatott a televíziósába is, köszönhetően az RTL Klubnak, bár a visszajelzések vegyesek voltak a közönség részéről.

„Figyelj, én borzasztóan sajnálom, hogy ebben az Álarcosban… A zsűri-castingra emlékszem sokszor találkoztunk és a végső döntést meghozták, és végülis nem én lettem, hanem az úriember, aki vagy bevált, vagy nem vált be.”

Vasvári Vivien elárulta a nagy titkát

„Mindenesetre néztük a műsort, tök jó volt, jó volt, hogy sokat gondoltatok rám, amikor a Krokodil… Te is azt gondoltad? Azt hitted, mi?” Mekkora csavar… Olyan jó lett volna mellettetek ott ülni, és csinálni az egészet.”