Íme teljes pompájában a zöld Redmi Note 11

Xiaomi
not image

Kulcsár Péter

2021. október 24. - 00:19

Hivatalosan jövő héten fog debütálni a Xiaomi leányvállalatának legnépszerűbb okostelefonja, a cég azonban a kínai Weibo közösségi portálon már most folyamatosan zúdítja a rajongókra az előzetes fotókat.

A fényképek alapján már biztosra vehetjük, hogy a Note 11 egy punch hole-lal ellátott dizájnt kaphat, miközben a hátlapjára egy tripla kamerarendszer került, amelynek főszenzora a Pro modell esetében 108 megapixel felbontással érkezik.

Érdemes megfigyelni, hogy az iPhone-okhoz hasonlóan a Note 11 szintén a szögletesebb, széleken lekerekített formavilágot kapta, míg csatlakozás tekintetében maradt a hagyományos USB-C port, a 3,5 milliméteres audio jack, valamint nem hiányozhat a készülékről az infravörös szenzor és a JBL hangszórója sem.

Az okostelefon keretének jobb oldalára került a hangerő-szabályozó és a bekapcsológomb, amelyben egyúttal az ujjlenyomat-olvasó is díszeleg, megkönnyítve a feloldást – írta a GSM Arena portál.

Kiderült továbbá, hogy a Redmi új mobiltelefonja 8,34 milliméteres vastagsággal rendelkezik, a méretek többi részletéről azonban nem esett szó, így érdemes lesz figyelemmel követnünk az október 28-i nagyszabású online eseményt, amelyen lehullik majd a lepel a Note 11-ről.