Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Zidane vissza akar térni az edzősködéshez

Zidane elismeri, eljött az idő, hogy újra edzősködjön, és szerinte túl hosszúra nyúlt ez a szünet számára.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legendás francia játékos, aki edzőként is hamar letette a névjegyét a Real Madridnál, saját maga döntött úgy, hogy háttérbe vonul. Sokan meglepődtek a döntésén, és azóta számos ajánlatot kapott nagyobbnál nagyobb kluboktól.

Többek között a Manchester United és a PSG is megkereste, akárcsak a Bayern München, de még mindig nem reaktiválta magát. Legutóbb a Bajnokok Ligája döntőjében láthattuk viszont, ahol együtt ünnepelt a BL-győztes Real Madriddal, akik egy igen furcsa döntőt nyertek meg a Dortmund ellen. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Zidane most elárulta, szeretne visszatérni, hiszen 2021 óta nem volt csapata. Ancelotti kapta meg a helyét Madridban, ahol kiváló munkát végez, és sorra nyeri a nagy trófeákat a csapatnak. Valószínűleg még mindig a francia lenne az edző, ha anno nem lép hátra, így sokat köszönhet az olasz neki.

„Noha ez sok energiát igényel tőlem, az edzői szünet túl hosszúra sikeredett.” – ismerte el Zidane, amiről a Sky Sports is beszámolt a Marcára hivatkozva. „Az edzői élet fárasztó számomra, ugyanakkor kicsit hiányzik is, de jól érzem magam. Meglátjuk, amikor visszatérek edzősködni.” – tette hozzá sejtelmesen a legenda.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.