Zimány Linda szerint Tóth Andi a világ leggyönyörűbb nője

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Több mint elismerően nyilatkozott Zimány Linda Tóth Andiról, akivel remek barátnők, és támogatják is egymást.

Tóth Andi éli az új életlét, boldogan, háttérbe vonulván, miután kiköltözött a városból. Főként a kutyájával tölti az idejét, de Zimány Linda divatbemutatóját nem akarta kihagyni, akár modellként is részt vehetett volna rajta, annyira jó formában van.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Láthattuk, hogy fehérneműben is mennyire látványos Andi formája, aki büszke lehet a vonalaira. Linda, aki ugyancsak az egyik legformásabb híresség, rendkívül elismerően nyilatkozott Andi szépségéről, megjelenéséről.

„Én mindig lesem Andit, mert a világ leggyönyörűbb nőjének tartom egyébként.” – mondta Linda a TV2-nek adott interjújában Andi mellett. Megtudhattuk, Linda gyerekkorában barna hajszínt szeretett volna, de szerinte az nem áll jól neki, Andinak viszont annál inkább.

Sőt, Andi szőke akart lenni, be is festette a haját, ugyanakkor úgy érezte, nem állt jól neki, ellenben Lindával. Gáspár Evelin és Gáspár Virág szintén ott voltak a nagy eseményen, csinosan öltöztek fel a divatbemutatóra.

Az ember csak kapkodhatta a fejét a szép és vonzó lányok láttán, csodálatos darabokat mutattak be, amik megfizethető áron érhetőek el. Linda büszke lehet, különleges ruhákat álmodott meg, amik valóssággá váltak.