Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Zacher Gábor: vannak olyan kórházak, ahol már az utolsó ágyakat sikerült elcsípniük

A toxikológus szakember szerint óriási teher van a magyar egészségügyön, ugyanis olyan sok a beteg, mintha minden nap egy tömegbaleset lenne.

...svg content...Budapest, 2017. november 27. Zacher Gábor toxikológus, a Honvédkórház sürgõsségi centrumának fõorvosa, a Magyar Fiatalokért díj kitüntetettje beszél az átadóünnepségen a budapesti Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Mûvészeti Galériában 2017. november 27-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Miután azt hittük, hogy a téli hónapok után végre fellélegezhetünk, berobbant a járvány harmadik hulláma, melynek következtében egyre többen betegszenek le covid-fertőzésben.

Zacher Gábor a Metropolnak adott interjúban közölte, az orvosok és ápolók mindent megtesznek a páciensekért, egyúttal hozzátette, a korlátozások feloldásához fegyelmezetten kell viselkednie mindenkinek. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A toxikológus úgy gondolja, március 24-én tetőzhet a járvány, addig pedig fokozott óvatosságra inti a magyar lakosságot:

„Nem arról van szó, hogy korábban ne találkoztunk volna légzési elégtelennel vagy súlyos sérülttel, de most olyan sok a beteg, mintha minden nap egy tömegbaleset történne. Máskor csak ritkán történik olyan eset, amelyben egyszerre száz ember sérül meg.”

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.