Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

X-Faktor: ByeAlex reagált a szombat éjjel történtekre

Az X-Faktor első élő adásának végén többen is búcsúztak, miközben ByeAlex két versenyző annyi támadást és kritikát kapott, mint senki más a mezőnyből.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valamiért nagyon kinézték a két fiatal srácot (Isky & Szkym), akik csak szeretnének jól teljesíteni. A mentorok részéről is érkezett kritika, de normális formában, ellentétben jó pár emberrel a közösségi médiában.

Sokan nem értették Alexet, miért vitte magával a két fiút az élő show-ba a mentorházból, ám ez az ő döntése. Versenyeken kívül is segíteni fog nekik, mert látja bennük a potenciált, és azt, hogy hozzájárulhatnak a magyar zeneiparhoz. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

„Tiszteletben tartom a közönség véleményét a tegnap estével kapcsolatban. Én a háttérben természetesen segítek tovább a fiataloknak, hisz feladatomnak látom.” – írta a posztjában ByeAlex a Facebook oldalán.

„Vesztettem már versenyzőt, versenyzőket első adásban. sosem jó megélni… de a veszteség elfogadása nélkül a győzelem fogalma is értelmezhetetlen lenne.” – tette hozzá a bejegyzésében, nem sokkal azután, hogy kihirdették az eredményeket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2