Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Megérkezett az Xbox Games with Gold legfrissebb kínálata

Microsoft
not image

Borbély Fanni

2022. január 15. - 19:35

Az előfizetés mellé kínált játékokkal mind a föld alatt, mind az űrben szórakozhatunk egy kicsit.

Rövidesen vége a hónap első két hetének, az Xbox Games with Gold kínálatában pedig már meg is jelentek az utolsó játékok ebben az időszakban: az Xbox Live Gold tagok és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők most két új címet tölthetnek le, amelyeket egészen előfizetésük lejártáig megtarthatnak.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Ha felnézünk az Xbox One oldalára, láthatjuk, hogy az első cím már elérhető, ami nem mást, mint az Aground. Ebben a Mining/Crafting RPG típusú kalandjátékban akár négy játékos is összefoghat, hogy túléljenek egy igen barátságtalan kis szigeten.

Egy kicsit más stílusban pedig az Xbox 360-on elérhető játékok is megjelentek: a Space Invaders: Infinity Gene, de nem kell aggódni, a játék természetesen kompatibilis az új konzolokkal is, így kipróbálhatjuk Series X vagy S-en is.

Fontos megjegyezni, hogy a Radiant Silvergun már kifutóban, így a jövőben már nem láthatjuk a Games with Gold programban, azonban a Neurovoider miatt nem kell aggódni, mivel egészen január végéig elérhető marad az előfizetők számára.