Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,40 Ft
Euró
396,03 Ft
Font
468,66 Ft
Bitcoin
65,152 $

Xabi Alonso elárulta, miért nem lett végül Szoboszlai edzője Liverpoolban

A döntés óta most először szólalt meg a témával kapcsolatban Xabi Alonso.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (k) az Írország elleni másnapi felkészülési labdarúgó-mérkőzés előtt Dublinban, az Aviva Stadionban 2024. június 3-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool korábbi középpályása, Xabi Alonso reagált azokra a találgatásokra, amelyek az Anfielden megüresedett menedzseri állással hozták kapcsolatba, és kijelentette, hogy bár továbbra is kötődik a Liverpoolhoz, úgy döntött, hogy marad jelenlegi klubjánál, a Bayer Leverkusennél.

Alonso, akit egyértelmű esélyesnek tartottak Jürgen Klopp helyére hangsúlyozta, hogy az ilyen döntések mindig alapos megfontolást igényelnek. „Minden ilyen döntésnél alaposnak kell lenni. Tényleg l át kell gondolni őket” – mondta a spanyol. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Miközben Alonso elismerte a tényt, hogy továbbra is kötődik a Liverpoolhoz, egyértelművé tette, hogy döntését inkább a jelenlegi lehetőségei, mintsem a hiányérzete vezérelte. „A döntésem inkább arról szólt, hogy mi az, amim van, nem pedig arról, hogy mi hiányzik. Az biztos, hogy kötődöm a Liverpoolhoz, és ez a jövőben is így lesz, szóval ezzel nincs semmiféle probléma” – mondta.

Eközben a Liverpool Arne Slotot nevezte ki új menedzserének, a Feyenordtól érkező szakember pedig egy olyan csapatot örökölt, amely finomhangolást igényel ahhoz, hogy ismét harcba szálljon a Premier League címért. A Vörösök lehetséges átigazolási célpontjai közé tartozik a Leeds szélsője, Crysencio Summerville is, aki 30 millió font körüli összegbe kerülhet a klubnak.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.