Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Kiderült, milyen hatása lesz a Wizz Air átszervezésnek a debreceni repülőtérre

A Debrecen International Airport Kft. közleménye szerint a Wizz Air gépének áthelyezése ellenére a nyári járatok változatlanok maradnak.

...svg content...Fotó: A Wizz Air légitársaság utasszállító repülőgépe leszálláshoz készül a Debrecen Nemzetközi Repülőtérre 2023. január 10-én. Ezen a napon a légitársaság pilótái gyakorló repüléseket végeztek a légikikötőnél. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A Debrecen International Airport Kft. tájékoztatása alapján a Wizz Air légitársaság keddi bejelentése, miszerint október 27-én Budapestre helyezi át a Debrecenben állomásozó repülőgépét, nem érinti hátrányosan a debreceni repülőtér nyári menetrendjét.

A légikikötő üzemeltetője megerősítette, hogy a Wizz Air továbbra is biztosítja járatait Debrecenből Burgaszba, Lárnakába, Londonba és Rómába. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A DIA Kft. adatai szerint a repülőtér utasforgalma 2023-ban ismét meghaladta a 300 ezret, 2024-re pedig további 10 százalékos bővülést prognosztizálnak, amely növekedést elsősorban a régió gazdasági és turisztikai fejlesztéseinek tulajdonítják.

Az üzemeltető cég kiemelte, hogy tulajdonosai támogatásával minden szükséges lépést megtesz a korábban népszerű járatok, mint például a Tel-Aviv és Eindhoven útvonalak megtartása érdekében, emellett más légitársaságokkal együttműködve tervben van új desztinációk bevezetése is 2025 nyarától.

Liner/MTI

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.