Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Megpróbálta lehúzni a wc-n a drogot egy mátraterenyei nő, nem járt sikerrel

Több mint 65 gramm anyagtól próbált megszabadulni, sikertelenül.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyenruhásai április 18-án a délutáni órákban otthonában lepték meg azt a 40 éves mátraterenyei nőt, aki a gyanú szerint fél éve árult kábítószert a környező települések lakóinak.

A díler ijedtében – és persze azért, hogy mentse magát – megpróbált megszabadulni a cucctól és a fehér, kristályos anyagot a zacskóval együtt bedobta a wc-be. Lehúzni azonban már nem tudta, mert a rendőrök ezt megakadályozták, így 65,1 gramm anyagot foglaltak le tőle. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Az egyenruhások a családi ház másik lakrészében is kutatást végeztek, ami eredményre is vezetett: a rendőrök érkezésekor ugyanis a nő 24 éves fia is megkísérelt megszabadulni egy kis tégelytől, azonban nem a legjobb módszert választotta. Az ágy párnái közé rejtette el az állítása szerint édesanyjától kapott szert.

A bűnügyi technikus gyorsteszttel megvizsgálta az anyagokat, amely ketamin jelenlétét valószínűsítette. A nőt és a férfit is előállították a rendőrkapitányságra; az anyát kábítószer-kereskedelem bűntett, míg fiát kábítószer birtoklása vétség miatt kihallgatták. A mátraterenyei nőt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.