Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

A washingtoni orosz nagykövetség sem kapott előzetes értesítést a moszkvai terrortámadásról

Noha a Fehér Ház a támadás után közölte, már március elején megosztottak információkat egy esetleges moszkvai terrortámadás kapcsán, Oroszország washingtoni nagykövete állítja, semmilyen figyelmeztetést nem kaptak.

Fotó: MTI/EPA/Orosz nyomozóbizottság
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Orosz sajtóhírek szerint Oroszország washingtoni nagykövete, Anatolij Antonov állítja, sem értesítést, sem figyelmeztetést nem kaptak előzetesen az amerikai hatóságoktól a moszkvai terrortámadás kapcsán, annak ellenére, hogy a támadás után a Fehár Ház közölte, már március elején megosztottak információkat az orosz hatóságokkal egy esetleges moszkvai terrortámadás kapcsán.

Oroszország amerikai nagykövete azonban a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökségnek nyilatkozva állította, hogy a washingtoni orosz nagykövetséget nem értesítették az esetleges moszkvai terrortámadásról, mely végül be is következett. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.