Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
26,826 $

Washingtonban fotózták a várandós Vasvári Vivient

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien mosolya sokat elárul, nagyon boldog a kétszeres anyuka, aki pár hónapon belül megszüli a harmadik gyermekét.

Vasvári Vivien mindig is vágyott arra, hogy édesanyává váljon, és ez fiatalon adatott meg számára. Számos előnye van annak, ha valaki fiatalon szül, és Vivien a kora ellenére rendkívül tapasztalt ezen a területen.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Köszönhetően a két gyermekének, rengeteg tapasztalatra tett szert, és most újra kiugrik a bőréből, mert várandós. Láthattuk, hogy a pocakja egyre nagyobb és nagyobb, szívesen mutatta meg a követőinek.

Vivi az ismertsége ellenére nagyon is nyitott az emberek felé, és amikor lehetősége nyílik rá, segít. Rengeteg embert ér el a közösségi oldalán keresztül, amit már több mint 1,2 millióan követnek, és ezzel Magyarországon igen nehéz versenyezni.

Sőt, nemzetközi szinten is elismerik, amikor valaki 1 millió fölé jut, így természetesen nemcsak magyar követői lehetnek a híres modellnek. Ugyanakkor magyar nyelven posztol, és igyekszik színes tartalmakkal jelentkezni.

Nemrég ismét repülőre ült, és újra az Egyesült Államok felé vette az irányt. Washingtonban van, ahol szintén bőven van látnivaló, illetve az időjárásra sem lehet panasz, hamarosan ott is beköszönt a nyári idő.