Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vasvári Vivien megmutatta, mekkora a várandós pocakja (videó)

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien ígéretéhez hűen megmutatta, mekkora a pocakja, hiszen már mindenki tudhatja, hogy ismét várandós.

Vasvári Vivien imádja a gyerekeket, imád édesanya lenni, és régi vágya volt, hogy legyen egy harmadik gyermeke. Tapasztalt édesanyaként még nagyobb önbizalommal vághat neki ennek a bizonyos különleges időszaknak.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Ez egy olyan időszak, ami semmihez sem hasonlítható, és mivel nem létezik két ugyanolyan terhesség, ahogyan ugyanolyan gyermek sem, lehetnek újdonságok. Többségében azonban Vivien pontosan tudja, hogy mire számíthat.

Ráadásul az édesapa is tapasztalt ezen a területen, így gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy gond nélkül túl legyenek a nehezén. Vivi rendkívül boldog, és az orvos már tudja, milyen nemű a baba, a szülők azonban egyelőre nem.

Ezt majd egy esemény keretében tudják meg, ami trenddé vált a szülők között. Nemcsak izgalmasabb, hanem meghittebb is együtt megtudni a szeretteinkkel, a család barátaival a nagy hírt.

Vivi megígérte, hogy megmutatja a pocakját, ami régóta volt ekkora, hiszen mindig is remek formában volt. Legutóbb a második terhessége alatt láthattuk így, most viszont már háromszoros anyukának mondhatja magát. Ha kíváncsi vagy Vivien videójára, akkor csak kattints erre a linkre.