Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Egészen közelről fotózta hatalmas kebleit a sztárfocista felesége

Fotó: Instagram/Wanda Nara
not image

Takács Petra

2022. augusztus 10. - 04:05

Wanda Nara dekoltázsa rendkívül nagy szerepet kap az Instagram oldalán, amit nem nehéz kiszúrni, de a közönség imádja ezeket a tartalmakat.

Wanda Nara egy egészen egyedülálló futballügynök, aki modellként is letette a névjegyét, és rengetegen követik a közösségi médiában. Valójában valószínűleg csak a közösségi médiás tartalmaiból szépen meg tudna élni, hiszen rengetegen követik.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Nemcsak sokan követik, nagy is az aktivitás a posztjai alatt, ami pedig gyorsan felkelti a cégek figyelmét. Jelenleg 13,6 millió követőt tudhat a neve mellett az Instagramon, és ez megint egy olyan szám, amivel már lehet mit kezdeni.

Nara formája láttán sokan el sem hinnék, hogy öt gyermek édesanyja, márpedig így van. Igazi álomszerű vonalai vannak, csak úgy dől belőle az erotika, bár tegyük hozzá, az általa közölt fotók is elősegítik ezt.

Irina Shayk vadító bikinis fotói garantáltan feldobják a napodat

A dekoltázsa elég gyakran kap főszerepet, rendkívül hangsúlyos, és a rajongók, a követők megőrülnek érte. Nemigazán panaszkodnak, sokkal inkább támogatják abban, hogy még több hasonló fotókat osszon meg magáról.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.