Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Irina Shayk vadító bikinis fotói garantáltan feldobják a napodat

Fotó: Irina Shayk orosz modell érkezik a Sicario című film bemutatójára a 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2015. május 19-én. (MTI/EPA/Ian Langsdon)
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 9. - 16:00

A világhírű orosz modell évről évre vonzóbb, még többet és többet képes kihozni magából és az alakjából.

Számtalan különleges modellt találhatunk a nagyvilágban, szerencsére magyar részéről is. Palvin Barbi a legnagyobb név Magyarországon, és nemzetközi szinten is ott van a legjobbak között, ami sokat elmond a karrierjéről.

Soron kívül Lukasenka iskolásokat mozgósítana az alma és a burgonya betakarítására 

A modellkedés mindig is trendi volt, egy igazi álommunka, bár sokan tévhitben vannak ezt illetően, mert igenis fárasztó tud lenni, mentálisan sem könnyű, hiszen tökéletesen kell teljesíteni a fotózásokon vagy a kifutón.

Ez egy nagyon különleges világ, egyúttal megfoghatatlan is, és folyamatosan változik, mint egy kaméleon, Irina Shayk szintén hatalmas név, aki a 80-as évek második felében látta meg a napvilágot Oroszországban.

Megbolondulsz Elizabeth Hurley hatalmas dekoltázsától

Akkor még senki sem tudhatta, hogy egy nap a világ egyik legszebb nőjeként fogják számon tartani. A 36 éves szépség, aki januárban tölti be a 37. életévét, édesanya is, de a formája még mindig gyakorlatilag tökéletes.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.