Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Megtalálhatták VV Fanni holttestét? Megszólalt az ügyvéd is

Szerdán emberi csontokat találtak az ajkai csónakázó tóban, a szakértők szerint pedig nem lehet kizárni, hogy esetleg a fiatal nő holtteste került elő.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy arról néhány héttel ezelőtt beszámoltunk, hét év után jogilag befejeződött a VV Fanni-ügy, a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalosan is halottnak nyilvánította Novozánszki Fannit. Ez pedig azt jelenti, hogy az egykori valóságshow-szereplő édesanyja síremléket állíthat a lányának, amire évek óta várt. „Jogilag valóban vége a procedúrának, ám azt soha nem felejthetjük el, hogy Fanni holteste a mai napig nem került elő” – mondta dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Azonban a Veszprém Vármegyei Hírportál, a veol.hu május 5-én arról számolt be, hogy emberi maradványokat találtak Ajkán, a Csónakázó tóban. Bartók Judit vármegyei rendőrségi szóvivő szerint lakossági bejelentés érkezett hozzájuk arról, hogy emberi koponyát és egyéb csontokat találtak a tóban. Hozzátette: a rendőrség szakértők bevonásával, általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a történteket, azaz megpróbálják azonosítani a maradványokat. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A Bors nemrégiben megkereste Dr. Lichy Józsefet, véleménye szerint elképzelhető-e, hogy a csontok VV Fanni maradványai lehetnek, amelyre úgy felelt: „Mi is felkaptuk a fejünket a hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek. Abban az összefüggésben, hogy B. László Siófokon töltötte a gyilkosság utáni éjszakát. Fanni holtteste ott volt a parkolóban, a kocsiban”.

„A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a test elrejtésére. Ajka egy Balaton-felvidéki település, a közelsége miatt pedig elképzelhető olyan cselekménytörténeti kitérő, ami által Fanni holtteste végül nem a Dunába, hanem más helyszínre került eltüntetésre” – magyarázta az ügyvéd. Gyors válaszokra azonban nem számítanak, mivel az azonosítás sokszor hónapokig is eltarthat köszönhetően annak, hogy számos vizsgálatot elvégeznek a szakértők.