Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Hivatalosan is halottá nyilvánították VV Fannit

Hét év után jogilag befejeződött a VV Fanni-ügy.

...svg content...Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, VV Fanninak 2017 novemberében veszett nyoma, ám holtteste a mai napig nem került elő. A bíróság megállapítása szerint bűncselekmény áldozata lett: teljesen soha nem tisztázott körülmények között B. László megölte. A vádirat szerint a gyilkosa egy nappal később, november 21-én szabadult meg a holttesttől, a nyomozás szerint a Dunába dobta azt.

A dunaújvárosi férfi jelenleg is börtönben ül. Korábban arról érkezett hír, hogy április végén nyilváníthatják halottnak VV Fannit, ami a szakértő szerint azért is fontos a Novozánszki család számára, mert addig nem tudnak emlékművet állítani és a Fanni után maradt örökséghez sem jutnak hozzá. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Ez azonban nem olyan gyors és egyszerű folyamat. „Hiába tudja mindenki, hogy mi történt Fannival, az eljáró bíróságnak mégis kötelessége végigvinni az ilyenkor szükséges folyamatot” – mondta dr. Lichy József. Nemrégiben viszont új információ érkezett: hét év után jogilag befejeződött a VV Fanni-ügy, a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalosan is halottnak nyilvánította Novozánszki Fannit.

Ez pedig azt jelenti, hogy az egykori valóságshow-szereplő édesanyja síremléket állíthat a lányának, amire évek óta várt. „Jogilag valóban vége a procedúrának, ám azt soha nem felejthetjük el, hogy Fanni holteste a mai napig nem került elő” – reagált a Blikk megkeresésére dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.