Vitányi Judit 39 évesen is klasszis

Fotó: Instagram/Vitányi Judit
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vitányi Judit a 39. születésnapját ünnepelte, és mindezt stílusosan, továbbra is az egyik legvonzóbb műsorvezetőről beszélünk.

Vitányi Juditot sokan ismerhetik, a TV2 egyik állandó arca, akit rendszeresen láthatunk a televízió képernyőjén. Egy olyan közszereplő, akiben minden megvan ahhoz, hogy kiválóan lássa el a munkáját.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Híradós műsorvezetőként komoly felelősség hárul rá, szereti azt, amit csinál. Amikor pedig az ideje engedi, útra kel, járja a világot, ami a világ egyik legjobb dolga, ehhez kétség sem férhet, és ezzel Judit is tisztában van.

Az utazások alkalmával megannyi emléket gyűjt, melyek folyamatosan formálják a lelkét, és kicsit mindig más emberként térhet haza. Többé válunk az utazások miatt, így aki teheti, az utazzon minél többet.

Judit a divatot is szereti, nagyon csinos ruhákban láthatjuk a TV2-nél, és civilként is, amikor épp egy programon vesz részt. Szereti a klasszikus zenét, így nem okozhat nagy meglepetést, hogy az elegancia felé húz a szíve.

Nemrég töltötte be a 39. életévét, ami kapcsán mi is boldog születésnapot kívánunk neki. Pár esztendőt biztosan letagadhatna a korából, de ezzel együtt továbbra is fiatalnak tekinthető, közel 40 évesen is.