Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Ettől lehidalsz: a Vissza a jövőbe Dokija is szerepet kapott a Mandalorian harmadik évadában

Fotó: Twenty20
not image

Borbély Fanni

2022. március 21. - 22:25

Christopher Lloyd, a Vissza a jövőbe-filmek Dokija is szerepet kapott a Mandalorian harmadik évadában, habár egyelőre elég nagy a titkolózás a szerep körül.

Egészen váratlan fordulat ez a Mandalorian sorozatban, habár az alkotók már több vendégszereplőt is beiktattak a második évadba, akik egy-egy jelenet, vagy epizód erejéig erősítették a szereplőgárdát.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Habár a Lucasfilm egyelőre nem kívánta kommentálni az értesüléseket, miszerint Christopher Lloyd is szerepelni fog a harmadik évadban, ez nem is olyan meglepő, hiszen már-már kínosan ügyelnek arra, hogy egyetlen infómorzsa se szivárogjon ki a legújabb évad cselekményéből.

A Vissza a jövőbe-filmek dokijának vendégszereplése örömteli hír, habár valószínűleg csak akkor fogjuk megtudni, hogy milyen szerepben láthatjuk, amikor debütál a harmadik évad.

A Mandalorian harmadik évadának forgatási munkálatai már nagyban folynak Kaliforniában, a sorozat pedig egy mérföldkőnek is betudható a Star Wars-univerzumban, hiszen ez volt az első élő szereplős sorozat, mely a Star Wars-univerzumban játszódott.

A Mandalorian öt évvel A Jedi visszatér eseményei után játszódik, s a főszereplő, a magányos fejvadász kalandos útját mutatja be, aki azt a feladatot kapja, hogy mentse meg, és juttassa el A Gyermeket, vagyis Grogut a jedikhez, hogy aztán megkaphassa kiképzését.

(GameSpot)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.