Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Mark Hamill áldását adta az Obi-Wan Kenobi sorozat ifjú Luke Skywalkerére

Mark Hamill amerikai színész a közremûködésével készült Csillagok háborúja ûreposz legújabb, Az utolsó jedik címû epizódja tokiói bemutatóján 2017. december 6-án. Az alkotást december 15-tõl vetítik a japán mozik. (MTI/EPA/Franck Robichon)
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mark Hamill, Luke Skywalker eredeti megformálója most hivatalosan is áldását adta karaktere ifjabb változatának megformálójára.

Rövidesen debütál a várva várt Obi-Wan Kenobi sorozat a Disney+ kínálatában, a bejelentés óta pedig szinte felrobbant az internet a rajongók miatt: az első trailerben látható ifjú Luke Skywalker ellopta a show-t, és a rajongók odáig vannak az ifjú gyermekszínészért – épp úgy, mint Mark Hamill.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

“Grant Feely tökéletes Luke Skywalkernek tűnik. A legjobbakat kívánom neki!”

Majd egy hashtaget is mellékelt, miszerint “az erő Feelyvel van”, ezzel áldását adva a gyerekszínészre.

Hamill alakította Luke Skywalkert George Lucas 1977-es Csillagok háborújában, majd annak két közvetlen folytatásában is, de feltűnt a legutóbbi SW-filmben is, ahogyan a Mandalorian sorozat második évadának utolsó részében is megjelent, habár ott már némi segítséggel: vizuális effektekkel és egy testdublőrrel újra ifjúvá varázsolták a színészt.

Hamill tavaly a népszerű late night show házigazdájával, Jimmy Fallonnal beszélgetett arról, hogy milyen érzés volt, amikor kiderült, hogy egy újabb lehetőséget kapott Luke Skywalker megformálására vendégszereplésével a Mandalorianban, s úgy fogalmazott, “már befejeztem ezt a szerepet, és nem gondoltam volna, hogy valaha újra eljátszhatom”.

(Variety)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja