Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

A Lucasfilm feje olyan bejelentést tett az Obi-Wan Kenobi sorozat kapcsán, amitől garantáltan jókedvre derülsz

TÉMÁK:
#Sorozat
Ewan McGregor skót színész érkezik az Aranykamera díjak 53. átadási ünnepségére Hamburgban 2018. február 22-én. (MTI/EPA/Focke Strangman)
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Kathleen Kennedy egy elég konkrét utalást tett arra, hogy ha lesz mit mesélni, akkor bizony akár egy második évad is befigyelhet.

Közel két évtized után végre újra visszatér a képernyőkre kedvenc jedi mesterünk, Obi-Wan Kenobi, s bár az eredeti tervek szerint a sorozat egy limitált alkotás lett volna, mely áthidalja az előzményfilmek és az eredeti Star Wars-trilógia közötti űrt, a Lucasfilm feje most egy olyan utalást tett, mely alapján nem kizárt, hogy egy második évad is érkezik majd a sorozatból.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Az új sorozatot egyébként eredetileg úgy tervezték, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet után mutatták volna be, azonban miután a film elég gyengén teljesített a mozikban, az alkotók úgy döntöttek, inkább várnak vele egy kicsit, a rajongók azonban egyre inkább kezdtek aggódni amiatt, hogy talán soha nem láthatják viszont Obi-Want.

Nemrég azonban bejelentették, hogy bizony érkezik a sorozat, a premier dátumát pedig május 25-re tűzték ki, ami egy gyönyörű tisztelgés az eredeti Star Wars-filmek előtt, mivel 45 évvel ezelőtt pontosan ezen a napon mutatták be a mozikban az első SW-filmet.

A sorozat cselekménye A sithek bosszúja eseményei után 10 évvel játszódik majd: miközben a Birodalom megpróbálja kiirtani a Jedi Rendet, Obi-Wan a Tatooine-on rejtőzködik, miközben szemmel tartja Luke Skywalkert. Obi-Wan ismét a túlélésért küzd, és szembeszáll a Birodalom inkvizítoraival, de ismét szembe kell néznie Anakin Skywalkerrel is, aki most Darth Vaderként épp hatalma csúcsán van.

Deborah Chow, a sorozat rendezője korábban azt mondta, hogy a sorozatot úgy írták meg, hogy “legyen eleje, közepe és vége”, utalva ezzel arra, hogy egy évadnál többet nem terveznek, azonban most megszólalt a Lucasfilm feje is az esetleges folytatás kapcsán, és egy elég erős utalást tett arra, hogy nem elképzelhetetlen egy második évad, persze csak akkor, ha “lesz mit mesélni”.

(MovieWeb)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja