Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra a Vígszínházban történt súlyos balesetről

Már azt is tudni, hogy Jegercsik Csaba pontosan milyen sérüléseket szenvedett a Vígszínházban.

...svg content...Fotó: Díszletbejárás a Vígszínház társulati üléssel egybekötött évadnyitó sajtótájékoztatóján 2022. szeptember 14-én. Elindult a teátrum 2022/23-as évada, amelyben a három játszóhelyen nyolc bemutatót terveznek. MTI/Balogh Zoltán
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt a Vígszínházban, több métert zuhant egy művész. Nem ez az első eset mostanában, több incidensről számoltak be, legutóbb a budapesti helyszínen sérült meg egy színész.

Jegercsik Csaba zuhant le, aki már a sokadik előadásán állt színpadra, de a mostani egészen másképpen alakult. Szerencsére életben maradt, és nem szenvedett maradandó sérüléseket. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Baleset történt a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán, Jegercsik Csaba színművészt csuklótöréssel szállították kórházba. A PS Produkció szombati tájékoztatása szerint az eset körülményeit vizsgálják. A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli.

3-5 méter magas színpadelemről zuhant le

Sajtóinformációk szerint egy 3-5 méter magas színpadelemről zuhant le Jegercsik Csaba színművész. A darabot színpadra vivő PS Produkció az MTI érdeklődésére közölte: a 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap” – írták. Kitértek arra is, hogy az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján végül megtartották.

Az előadás Facebook-oldalán később azt közölték, hogy a művészt csuklótöréssel szállították kórházba. „Csabával beszéltünk telefonon. Jól van” – írták. A bejegyzés szerint a a hétvégére tervezett további négy előadást megtartják.

Az MTI a baleset kapcsán megkereste a Vígszínházat is. Úgy reagáltak: a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig „most is, mint minden házbérlésnél” ügyeletet biztosított a bérlő részére.

A szerződés szerint minden felelősség a bérlőt terheli – hangsúlyozták. „A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap” – írták.

Liner/MTI

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.