Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Újabb színházi baleset, ezúttal is több méter magasról esett le egy színész a Vígszínházban

Péntek este a Vámpírok bálja előadása közben egy színész több méter magasról esett le a Vígszínház színpadán.

...svg content...Fotó: Díszletbejárás a Vígszínház társulati üléssel egybekötött évadnyitó sajtótájékoztatóján 2022. szeptember 14-én. Elindult a teátrum 2022/23-as évada, amelyben a három játszóhelyen nyolc bemutatót terveznek. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A Vámpírok bálja című musical pénteki előadása során váratlan baleset történt a budapesti Vígszínházban. A második felvonás kezdetén Jegercsik Csaba, aki a Professzor szerepét alakította, lezuhant egy hozzávetőlegesen 3-5 méter magas díszletelemről.

A baleset után az előadást azonnal félbeszakították, a produkció vezetője tájékoztatta a közönséget a történtekről, majd orvost is kerestek a nézőtéren, hogy minél hamarabb segíteni tudjanak a balesetet szenvedett színésznek, írja a Telex.

Szemtanúk beszámolója szerint Jegercsik egy hídszerű díszletelemről esett le, ahonnan feltehetően a darab koreográfiája szerint le kellett volna ereszkednie. Az előadás egy külső produkciós cég, a PS Produkció szervezésében valósult meg, így a díszletek is az ő tulajdonukat képezik, nem a befogadó színházét.

A baleset után a mentőszolgálat a helyszínre érkezett, és megkezdték a sérült színész ellátását, azonban egyelőre a Vígszínház és a PS Produkció sem nyilatkozott a színész állapotáról és a baleset pontos körülményeiről.

Legutóbb 2023 novemberében történt hasonló balesetet, amikor a Nemzeti Színházban Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó színészek zuhantak le három méter magasról a Rómeó és Júlia előadása közben, súlyos sérüléseket szenvedve.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.