Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Eszméletlenül erős és szexi formában van Victoria Beckham

Fotó: Instagram/Victoria Beckham
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Victoria Beckham mintha más dimenzióban élné az életét, ahol az idő lassabban hat az emberre, mert nem kevés évet tagadhatna le a korából.

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt írjuk, Victoria Beckham az egyik nagy kedvencünk, és nemcsak a férje, David Beckham miatt, aki nem mellesleg a futball történetének egyik legjobb középpályásaként írt történelmet.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Victoria mindig is egy csillogó karaktere volt a sztárok világának, és gyakorlatilag a lehető legjobb időszakban kezdte a zenei pályafutását. Jól emlékszünk a legendás 90-es évekre, amikor sorra alakultak az együttesek.

Magyarországon sem volt másképp, ez volt az a korszak, melynek ideje alatt szinte minden héten alakult egy banda. Victoria letette a névjegyét, és hamar megtapasztalhatta, milyen az, amikor valaki egyik napról a másikra válik világsztárrá.

Egészen elképesztő volt az az őrület, ami a Spice Girls körül kialakult, gyakorlatilag a világ minden táján. Bárhol is jártak a csajok, a közönség megőrült értük, és Victoria jobban néz ki, mint korábban bármikor.

Idén április közepén lesz 49 éves, de még igazán 39-nek sem mondanánk. A divatot pedig nemcsak olvassa, hanem írja is, abszolúte hatással tud lenni az emberekre, főleg egy ilyen elegáns megjelenéssel.

Még több bulvár: A 17 éves Schobert Norbi suli után nem fekszik le aludni