Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

A 17 éves Schobert Norbi suli után nem fekszik le aludni

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok más társától eltérően nem pihen le az iskola után, hanem például elmegy edzeni, és azon dolgozik, hogy megvalósítsa a céljait.

A Farm VIP 3 győztese a TV2 stábjának adott interjút edzés közben, és elárult pár érdekes dolgot, részletet az életéből. Az ifjú sztár számára a sport olyan természetessé vált, mint például Rubint Rékának, vagy az idősebb Schobert Norbinak.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Norbi biztos benne, hogy nagyon nagy hatással vannak rá a szülei, többek között a sportot illetően is, mert úgy nőttek fel, hogy az édesanyja és az édesapja mindig mozgásban volt. „Mindig ezt láttam anyától és apától is, ez így rám szállt, rám ragadt.”

A fiatal fiú az évek alatt kitapasztalta, hogyan reagál a teste az edzésekre és a különböző étrendekre. Ennek kapcsán azt is megtudhattuk, hogy saját maga állítja össze az étrendjét és az edzéstervét.

Norbi érettebbnek tartja magát abból a szempontból, hogy a korosztálya általában nem tudja, mit szeretne csinálni. Sokszor hallja, hogy a fiatalok hazamennek az iskola után, és lefeküdnek aludni pár órára, amit ő soha nem tudna megtenni. „Ilyen szempontból érettebb vagyok.”

Ilyenkor ő inkább lemegy edzeni, tanul, vagy azon gondolkodik, hogy milyen új célokat tudna kitűzni magának. „Ez egy jó tulajdonság.” Azon a véleményen van, ha mindent belead az ember egy cél érdekében, akkor bármit elérhet.