Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Veszélyben forog José Mourinho állása, már két név is felmerült a helyére

Meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújt a Tottenham Hotspur az idei év során, legutóbb az Európa Ligából estek ki sokak meglepetésére a Dinamo Zágráb ellen úgy, hogy a második mérkőzést előnyből várhatták.

...svg content...Jose Mourinho, a Tottenham Hotspur vezetõedzõje volt vezetőedzője. Forrás: MTI
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Tottenham nagyon magabiztosan kezdte az évet, nem kicsit köszönhetően a Harry Kane – Szon Heung-Min párosnak, akik egészen káprázatos formát mutattak. Kane sérülése és a csapat formaingadozása azonban ahhoz vezetett, hogy az észak-londoniak jelentősen visszaestek.

A Tottenham jelenleg a hatodik helyen áll a Premier League-ben, három pont lemaradásra a még Bajnokok Ligája indulást érő negyedik helyen álló Chelseatől, ám Thomas Tüchel gárdája remek formát mutatott az elmúlt idők során. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A csapat visszaesése pedig óhatatlanul beindította a találgatásokat, hogy esetleg a portugál menedzsertől megválhat a Tottenham belátható időn belül. Ezt hátráltathatja, hogy amennyiben idő előtt menesztik Mourinhot, az 30 millió eurójába kerülne a csapatnak a szerződése alapján.

A The Times viszont arról számolt be, hogy kettő határozott alternatívája van már a portugál mesternek, ha a menesztésére végül sor kerül. Az egyik Brendan Rodgers, a Leicester City menedzsere, aki az elmúlt két szezonban Bajnokok Ligája helyekért harcolt a csapattal.

A másik jelölt pedig a RB Leipzig szupertehetségesnek tartott német edzője, a 33 éves Julian Nagelsmann, akit Európa számos nagycsapata is szeretne a kispadján tudni. Nagelsmann a nagyon sajátos, németes pressing alapú játékával tűnik ki a menedzserek közül, amely futball a látványossága mellett még eredményesnek is bizonyul.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Karácsony Gergely több mint 10 millió forintos jutalmat adott egy MÁV-os vezetőnek

Igen komoly összegek kerültek kiosztásra Karácsony Gergely által, noha Budapest kasszája finoman szólva sem áll jól.