Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Verőcei hajóbaleset: megtalálták a fiatal lány, az utolsó áldozat holttestét

Nem sokkal ezelőtt jelentette be a rendőrség, hogy megtalálták Daniella holttestét, majd őszinte részvétüket fejezték ki a családnak.

...svg content...Fotó: Rendőrségi helyszínelés egy balesetet szenvedett motorcsónak roncsánál az újpesti hadikikötőben 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő

A magyar rendőrség mindent vagy még annál is többet megtett annak érdekében, hogy megtalálja a verőcei halálos hajóbaleset eltűntjeit. Két áldozat rögtön életét vesztette, öten pedig eltűntek. Azonnal tudni lehetett, hogy rendkívül kevés az esély arra, hogy bárki is élve kerüljön elő közülük.

A napokban több bejelentés is érkezett a rendőrség részéről, mert megtalálták az áldozatokat. Az elmúlt órákban már csak az utolsó áldozatot keresték, Daniellát, aki csak 18 éves volt, ideje korán és tragikus módon távozott az élők sorából a hat másik társával együtt, akiken szintén nem lehetett már segíteni, elhunytak.

„Megtaláltuk Daniellát… A Duna ma délelőtt Verőce térségében visszaadta a holttestét. Hazavittük… Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj békében, szépséges Daniella!” – írta a rendőrség az utolsó áldozat megtalálást követően.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.