Volt valami, ami teljesen kikészítette Vasvári Vivien szervezetét

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem ment minden olyan simán Vasvári Vivien terhességnek első felében, és volt valami, ami teljesen kikészítette a szervezetét.

Vasvári Vivien nem szeret panaszkodni, távol áll tőle mindez, ugyanakkor őszintén válaszol a rajongói kérdésekre. Általában ilyenkor derülnek ki bizonyos dolgok, amikről eddig nem tudhattunk, miközben sokan azt gondolják, Vivien élete felhőtlen.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A várandós modell és médiaszemélyiség is küszködik bizonyos dolgokkal, és nem létezik két ugyanolyan terhesség. Minden terhesség különbözik egymástól, amit most is megtapasztalhat Vivien.

Kiderült ugyanis, hogy a visszér mellett a hányinger is közbeszólt számára, illetve a hosszabb utazások után hetekbe telt, mire vissza tudott állni. Emiatt egy ideje nem utaznak messzire, és nincs is tervben hasonló program.

„Hogy viselted az első hónapokat?” – érkezett a kérdés Vivien Instagram oldalán. „Amit nehezen viseltem még, az a folyamatos hányinger. Nehezen… Magamhoz képest, de igazából csak azért, mert kétszer is utaztunk messzebbre, és több hét volt nekem rendbe jönni a jetlag miatt.”

„Így nagyobb és hosszabb utakra utána már nem is mentünk-megyünk. Teljesen kikészítette a szervezetemet.” – árulta el Vivien, aki azóta szerencsére jobban van, és már nem kell olyan sokat várni arra, hogy odakint is megpillantsák közös gyermeküket a férjével.