Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Vasvári Vivien szupermodell testtel köszönt be a Balatonról (videó)

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 27. - 15:52

Ha létezik tökéletes bikiniforma, akkor ez lehet az egy ilyen verzió, ami láttán az embernek azonnal edzeni támad kedve.

Még mindig sokan nem tudják, Vasvári Vivien egykor élsportoló volt, és ha nem sérül meg súlyosan, ott lehetett volna az olimpián. Egy egészen más élet várt volna rá, már soha nem tudjuk meg, miket érhetett volna el pályafutása második részében.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Isten néha elvesz valamit, majd ad is cserébe, még ha nem is azonnal. Vivien erős maradt, fejben, lelkileg és fizikálisan is, ami pedig meghozta a gyümölcsét, majd elkezdte felismerni, hogy a média lehet az ő területe.

Szabályosan berobbant a köztudatba, bár sokan teljesen mást gondoltak róla, mint amilyen valójában, majd jött a Farm VIP, amiben ő is szerepet kapott. Rendkívül fontos láncszeme volt a nézettségnek, és magának a játéknak is.

Sáfrány Emese mosolya nagyon sokat elárult

Sok millió forint volt a tét, ám Vivient nem ez hajtotta, hanem maga a kihívás, és meg akarta mutatni azt az oldalát, amit csak kevesebben ismertek. Azokban a hetekben sokan beszéltek arról, hogy mennyire kellemesen csalódtak benne.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.