Már hatalmas a gyönyörű Vasvári Vivien pocakja (fotók)

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A várandó Vasvári Vivien pocakja hatalmas, ami csak azt jelzi, hogy igen közel van a nagy pillanat, már nem kell sokat várni.

Mint arról korábban beszámoltunk, Vasvári Vivien az Egyesült Államokban tartózkodik, ott fogja világra hozni a harmadik gyermekét. Ennek számos előnye van, hiszen így amerikai állampolgár (is) lesz a kicsi.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Vivien csodálatosan néz ki, remekül áll neki a terhesség, és mint mindig, nagyon stílusos. Nyilván nagy pocakkal már semmi sem egyszerű, de van segítsége a modellnek, és soha nem láttuk ennyire boldognak, mint most.

A gyerekei kapcsán is tisztázott pár fontos kérdést, illetve megtudhattuk, egyáltalán nem fél a szüléstől. Sőt, nagyon várja a pillanatot, amikor is odakint üdvözölheti a kisfiát a férjével közösen az államokban.

Vivien igyekszik beszámolni a várandósság részleteiről, sok kérdésre válaszolt már, és megannyi fotót láthattunk róla. Különleges lesz a nagy nap, és természetesen az USA-ban is minden megvan ahhoz, hogy a baba a lehető legjobb ellátásban részesüljön, akárcsak az édesanya.

Vivi megmutatta az aktuális pocakméretét, ami nagyon látványos. Most a legszebb, rendkívül jól áll neki az anyaság, és mi is izgatottan várjuk a pillanatot, az első közös fotót a babával, aki boldog családban nőhet fel.