Vasvári Vivien őszintén beszélt a mellplasztikáiról

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien sosem tagadta, hogy megcsináltatta a melleit, aminek nyomós okai voltak, még akkor is, ha egyesek igyekeznek őt becsmérelni.

Vasvári Vivien már hozzászokhatott ahhoz, hogy egyesek élesen támadják. Vannak, akik mindezt puszta irigységből teszik, mert Vivien csinos, szép, rendkívül formás, három gyermek édesanyja és boldog környezetben élheti az életét.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A hírességek közül sokan vannak kitéve ezeknek a támadásoknak. Tóth Gabi és Tóth Andi is hosszasan tudna erről beszélni, akik gyakorlatilag a nap 24 órájában a média középpontjában szerepelnek.

Vivien sosem tagadta, hogy megcsináltatta a kebleit, aminek a szüléshez van köze. Két gyermeket szült korábban, és hamarosan a harmadik babájának is életet adhat, akit nagyon várnak, és bejelentették, kisfiú lesz.

Időről időre kap kérdéseket a mellei kapcsán Vivien, és nem okoz gondot számára az sem, hogy válaszoljon ezekre. „A mellplasztikád után a terhességed alatt nem változik a melled, nem ereszkedik meg,” – érkezett a kérdés Vivien Instsagram oldalára.

„De sajnos… Ezért is csináltattam meg a melleimet minden szülés után. De a szoptatás, amitől jobban megereszkedik. Legalábbis nekem így volt.” – írta kissé szomorúan Vivien, így lehetséges, hogy később újabb plasztikai beavatkozásra lesz szüksége.