Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Fehérneműben fotózták a várandós Vasvári Vivient

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien imád várandós édesanya lenni, és nagyon szereti ezt az időszakot, amiben korábban kétszer is volt része.

Vasvári Vivien a fiatalkora ellenére komoly anyai tapasztalattal rendelkezik. Fiatalon hozta világra az első két gyermekét, aminek megvan a maga előnye, viszont egy ideje érett benne a gondolat, hogy szeretne még egy babát.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Vivi nagyon szereti a gyerekeket, és imádja, hogy nagy családja van. Immáron Bodnár Vivienként élheti tovább az életét, miután összekötötte az életét a párjával, akivel több éve alkot egy párt magánéletében.

Mindketten külön karriert csináltak, megadják egymásnak a teret erre, és már alig várják, hogy megszülessen az első közös babájuk. Tapasztalt szülőként nem lesz gondjuk, pontosan tudják, hogy egyes helyzetekben mit kell tenniük.

Vivi minden eddiginél ragyogóbb, harmonikus életet élhet, és a gyermekei is várják a féltestvérüket. Ez arra is remek alkalom, hogy különleges fotók készüljenek a modellről, akit legutóbb fehérneműben fotóztak.

Rövid időn belül már több mint 1,4 ezren like-olták a posztot, ami nem meglepő, mert ez is egy nagyon minőségi felvétel. Vivi igyekszik minél aktívabb lenni, fontosak számára a követők, akik kíváncsiak az életére.