Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

Vasvári Vivien több mint boldog, nagy hírt közölt

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien csak úgy ragyog, hiszen boldog, kiegyensúlyozott élete van, és már tudja, milyen nemű a harmadik gyermeke.

Vasvári Vivien egy igen különleges személyiség, akit sokan törékenynek tartanak, ugyanakkor már számtalanszor bizonyította az élete során, hogy bármikor képes felállni a padlóról. Voltak nehéz időszakai, de azokat nem reklámozza, sokkal inkább a megoldásokra koncentrál.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Ez nagyban köszönhető a neveltetésének, a gyerekeinek, és a karakterének. Valójában egy rendkívül tudatos, erős nő, nem sok mindentől fél, és aki kicsit is ismeri őt, pontosan tudja, hogy ez így van.

Láthattuk már extrémebb helyzetekben is, és még csak meg sem remegtek a kezei. Imádja ezeket a kalandokat, legyen szó vízi, légi vagy földi programokról, melyekből mindig találni valami újat és érdekeset.

Vivi hamarosan háromgyermekes édesanyának mondhatja magát, és ez fantasztikus érzés. Őszintén vágyott arra, hogy újra babát várjon, miközben egyre kerekebbé válik a pocakja, csak úgy ragyog.

Immáron azt is tudhatjuk, milyen nemű a baba: „Nagy Nap volt ez a tegnapi, hiszen kiderült, hogy a szívem alatt kisfiút hordok! Nagyon nagy a boldogság! Mindenkinek köszönjük, aki tegnap velünk ünnepelte ezt a csodás hírt!”