Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Csodálatos fotósorozat készült Vasvári Vivienről

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Borzi Vivien ezúttal is tökéletes munkát végzett, Vasvári Vivient fotózta, akinek már jól látható módon kerekedik a várandós pocakja.

Borzi Vivient sokan ismerhetik a hírességek világából, időről időre a TV2 vendége a Mokkában, fontos témákban fejti ki a véleményét Az ismert és elismert fotós számtalan sztárt fotózott már a karrierje során, és minden bizonnyal még fog is.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Különleges képességekkel rendelkezik, ügyesen érez rá az egyedi pillanatokra, és ez Vasvári Vivien fotózásán sem volt másképp. Csodálatos fotók készültek a várandós sztárról, aki a harmadik gyermekét várja.

Menyasszonyként éli boldog életét Vivi, aki korábban sem titkolta, újra anyai örömök elé szeretne nézni. Mivel fiatalon adatott meg neki ez a lehetőség, mára igen komoly tapasztalattal rendelkezik, és nagyon jól áll neki a terhesség.

Vivi boldogságát jól jelzi, hogy a mosolya is megváltozott, és ez egy olyan időszak, amire régóta várt. Az első közös gyermeküket várják a vőlegényével, és minden bizonnyal később még több részletet tudhatunk meg.

Addig is, tekintsétek meg a Vivienről készült sorozat egyik darabját, melyen jól látszik a kerekedő pocak mérete is. „Mindenkinek csodás reggelt kívánok! Köszönöm a gyönyörű fotósorozatot.” – írta a posztjában Vivien.