Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Vasvári Vivien megmutatta az avatarját (fotók)

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Különleges fotókkal jelentkezett Vasvári Vivien, akinek nagyon tetszenek az avataros fotói, melyek valóban látványosak lettek.

Vasvári Vivien sok mindent elért már az életében, és fiatalon vált édesanyává, aminek számos előnye van. Boldogan éli az életét kétgyermekes anyaként, és nagyon büszke a gyermekeire, akik a legfontosabbak számára.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lettek volna nehéz időszakai, hiszen attól még, hogy valaki híres, ugyanúgy lehetnek a problémái. Minden ember megküzd a saját gondjaival, problémáival, de közben erősebbé is válik.

Vivien is így tekint erre, igyekszik tanulni a hibákból, minél többet tapasztalni, és közben új dolgokat megismerni. Egy ideje tudhattuk, hogy kapcsolatban él, és az évek során egyre közelebb és közelebb kerültek egymáshoz.

Nemrég pedig eljött a nagy pillanat, megtörtént a leánykérés. Vivien igennel felelt a különleges kérdésre, és menyasszonyként éli tovább az életét, majd egy szép napon feleség lesz, ami a nők egyik legnagyobb álma.

A modell nem hagyja unatkozni a követőit, ezúttal a Facebook oldalán jelentkezett egy extra tartalommal. Megosztotta az avatarját, ami kifejezetten látványosra sikeredett, és türközi a karakterét, a színes személyiségét.

Még több bulvár: Egyre több izmot pakol magára Schobert Norbi 17 éves fia