Vasvári Vivi elmondta, miért mutat kevesebbet az életéből

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jól látható, hogy Vivi már kevesebbet mutat az életéből, mint korábban, és ennek megvan az oka, de elégedett az életével.

Vasvári Vivien Magyarország egyik leghíresebb sztárjának mondhatja magát, mindenfajta túlzás nélkül. Hatalmas népszerűségnek örvend, és nemcsak a fiatalabb generáció körében, amit jól láthattunk a Farm VIP alatt.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A TV2 műsora még ismertebbé tette őt, és sokan akkor eszméltek fel igazán, hogy Vivi távolról sem az a karakter, akinek gondolták. Egy igazán kemény, belevaló, humoros és végtelenül őszinte nőről van szó, aki emellett intelligens, illetve sok jó gondolata van.

Ezeket igyekszik megosztani a közösségi médiás platformjain keresztül, ahol rengetegen követik, több százezer ember döntött úgy, hogy bizalmat szavaz neki. A modell jól él a lehetőségekkel, de az utóbbi időben valóban mintha kevesebbet mutatna az életéből.

Ez többeknek feltűnt, majd valaki megkérdezte Vivit az Instagram oldalán, hogy ez szándékos-e a részéről. „Igen, a gyerekekről főleg! Viszont nagyon sok a munkám és a gyerekekkel is sokat kell foglalkozni, így kevés idő jut az Instagramra és a Facebookra.”

Rúzsa Magdi vörösben izzik, mint a Nap magja

„De nem is bánom, őszinte leszek.” – tette hozzá Vivien, aki az utóbbi időben számtalan új divatfotót rakott ki magáról, ami azt is jelzi, hogy sok felkérése lehet. Tekintve, hogy milyen népszerű, és milyen csinos, szép nő, ez nem okozhat különösebb meglepetést.