Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Rúzsa Magdi vörösben izzik, mint a Nap magja

Az énekesnő nagyon ráérzett a divatfotókra, és napról napra egyre szexibb képek jelennek meg róla a közösségi médiában.

Fotó: Instagram/Rúzsa Magdi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jó érzéssel tölt el az bennünket, amikor igazán erős, határozott és önbizalommal teli nőket láthatunk, hiszen ezzel motiválják azokat, akik nincsenek ebben a helyzetben, vagy egy nehezebb időszakon mennek keresztül.

Nem szabad elhanyagolni ezt a tényezőt sem, és olykor akár egyetlen egy poszt is nagyon sokat lendíthet valakinek a hozzászállásán. Emiatt is fontos, hogy a sztárok, akiket nagyon sokan követnek, milyen tartalmakat osztanak meg. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

A poszt mellett a kiírt szöveg is fontos, de mint mindig, egy kép többet mond ezer szónál, ami Rúzsa Magdira nagyon is igaz, akinek már nem kell sokat várnia arra, hogy egy újabb nagy jubileumot ünnepeljen.

Egy nagyon érdekes dolog derült ki Rácz Jenőről, amire senki sem számított

Jelenleg több mint 99,5 ezer követője van, tehát pár apró lépéstől van attól, hogy elérje a 100 ezres követőszámot az Instagramon, amit nagyon is megérdemel. Megérdemli, hiszen remek tartalmakat oszt meg magáról.

Ez a tüzes szett is nagyon jól sikerült a szintén vörösben izzó kanapéval. A rajongók is sorra szórták a pozitív véleményeket, akikkel egyet kell értenünk, mert Magdi egy csodálatos, szép nő, akiből árad az önbizalom és az erotika.